technische handelsonderneming
De Locloods
U bent bezoeker nr.:
visitcounter
Middelweg 3
6584 AE Molenhoek
T 024 - 358 65 45
F 024 - 358 51 94
info@locloods.nl
De Locloods

De Locloods is leverancier van de volgende merken gereedschapen en machines: SOBA; Optimum; Quantum; Bison; Hogetex- meetgereedschappen; tappen van Wexo, Völkel; het programma van HBM (Herman Buitelaar Machines).WIJ HEBBEN NU OOK EEN ZEER GROOT DEEL VAN HET PROXXON PROGRAMMA OP VOORRAAD!LET OP!WE ZIJN NOG DRUK BEZIG MET HET INVULLEN VAN DEZE WEBSIDE,ZODOENDE ZIJN NOG NIET ALLE RUBRIEKEN DANWEL SUBRUBRIEKEN VOORZIEN VAN TEKST/FOTO'S. WIJ HOPEN DAT IN DE LOOP VAN DE WEKEN ZONIET MAANDEN HET E.A.TOT EEN EINDRESULTAAT KOMT.

 
De Locloods

Alle vernoemde prijzen zijn INCLUSIEF btw. Verzendwerk vanaf € 15,00 goederenwaarde. Alle prijzen onder voorbehoud en typefouten.******************************** Bestellingen kan men per E-Mail,fax en telefonisch doen,telefonisch heeft echter de voorkeur.

Eigenschappen
Openingstijden:
maandag: gesloten
dinsdag t/m vrijdag: 09.00-17.30
zaterdag: 09.00-12.00
........en na telefonische afspraak
Daar we regelmatig op beurzen staan kan het voorkomen dat we
hierdoor zaterdags gesloten zijn. Wij zullen dit gegeven dan ook op
deze pagina kenbaar maken. Houdt u dit in de gaten zodat u op
een zaterdag niet voor een gesloten deur komt te staan.

onze showroom

De Locloods houdt zich verder ook bezig met,speciaal-draai en freeswerk volgens tekening en/of model. Dit houdt in:kleine series,prototype-bouw/machine-bouw en als het er op aankomt,spoed danwel haastklussen. Het e.a uiteraard na overleg.

nogmeer showroom